tips

 • Checklista: Känner du lust eller kärlek?

  Är du kär eller är du bara tänd? Det kan vara svårare än vad man tror att skilja på om man känner kärlek eller bara lust, speciellt i början av en relation. Vi har samlat frågorna du kan ställa dig själv för att få fram ett svar.

   

 • Tipsen som ger dig en MAGISK singelsommar!

  Är du singel i sommar? Härligt! Det finns faktiskt flera fördelar med att vara solo – och speciellt under sommaren.

  Vissa tycker dock att det kan kännas tufft att vara singel mitt under semestern. Och inte blir det bättre av att mobilen svämmar över gulliga familjeutflykter och superlyckliga par som skålar i rosé. Vad som däremot hjälper är att göra kul saker, och gärna ihop med andra!

 • 3 saker som maxar dina chanser att träffa rätt i sommar

  Sommaren är en superhärlig tid att dejta! Och med några små justeringar kan din tid på Mötesplatsen resultera i att du hittar den du söker och kanske har du någon att komma hem till, redan i höst? Idag listar vi våra 3 bästa tips som ökar dina chanser att träffa rätt.

   

 • Undersökning: Viktigt med ett välstädat hem enligt svenska singlar

  När hösten står för dörren och sommarflirtar byts ut mot mys i TV-soffan kan det vara värt att plocka fram dammvippan. De svenska singlarna är tydliga. Ett välstädat hem gör att du samlar många pluspoäng!

   

 • 5 tecken på att det är dags att lämna

  Ni som en gång var tokiga i varandra, allt var lätt och framtiden såg ljus ut. Men så går tiden och plötsligt har du och din partner en helt annan typ av relation. Men hur vet man att när det är värt att kämpa och när det är dags att lämna?

   

 • 5 saker du INTE ska ha med i din profil

  Höst betyder nystart och dags att damma av inne på din profil. Följande saker rekommenderar vi att du städar bort omedelbums 👇🏽

  Meningen där du berättar hur otroligt jobbigt det är att skriva något om dig själv. Inled inte din presentation med att klaga. Okej, det kan vara lite svårt att skriva om sig själv, men berätta inte det. Eller ”Skriver nåt här sen”. Kom igen, lägg 10 min och försök få till något trevligt och glatt. Det fixar du!

 • Högsäsong för dejting

  – Redan i mellandagarna börjar tillströmningen. Detta är årets absolut högsta peakperiod för nätdejting och chanserna att hitta någon är maximala. Enligt vår nya undersökning söker svenska singlar allra mest efter en stabil och trygg relation under 2023, säger Jessica Wiblom från Mötesplatsen

   

 • Så hittar du kärlek under 2023

  Är du en av alla om letar efter HEN som håller dig varm och som ger vardagen guldkant? Idag listar vi på våra fem bästa tips som kommer att leda dig raka vägen mot pirret som gör att du nästan tappar andan…

 • 5 misstag som många nätdejtare gör

  Hur många av missarna gör du? 👇

  Du är inte öppen med vad du vill. Oavsett vad du är ute efter med ditt nätdejtande så är det inte dåligt att vara öppen med det. Då slipper du alla personer som inte är ute efter samma sak, vilket är GULD värt både för din tid och dina känslor.

  Du är lite väl ”luddig”. Att skriva att du tycker om att hänga med vänner och promenera säger inte jättemycket om dig som person. Lyft fram något mer specifikt, more of you! Rätt person kommer älska det!