3 saker som maxar dina chanser att träffa rätt i sommar

Sommaren är en superhärlig tid att dejta! Och med några små justeringar kan din tid på Mötesplatsen resultera i att du hittar den du söker och kanske har du någon att komma hem till, redan i höst? Idag listar vi våra 3 bästa tips som ökar dina chanser att träffa rätt.

Genom att ge din profil en extra knuff kan det börja hända storslagna sker. Se över punkterna nedan genast och välkomna fler dejtingGOALS i ditt liv…

3 konkreta tips:

❤️ Verkligen rannsaka din profil. Det är enkelt att ställa höga krav på andras profiler men hur mycket energi har du själv lagt på din profil? Börja sommaren med att granska din profil och orka ställa dig frågor som: Skulle jag själv svepa höger på mig profil? Vad vill jag säga med profilen och kommer det fram i mina texter och bilder? Visar profilen vem jag är som person? Visar den vad det är som jag söker?

❤️ Satsa på en fyllig och härlig profilbeskrivning. Det är i din profiltext som du verkligen kan visa dina potentiella matchningar vem du är och vad du söker. En målande text kommer ge dig fler matchningar och det kommer att bli mycket lättare för dina matchningar att inleda mer givande konversationer, om saker som du faktiskt bryr dig om.

❤️ Snåla inte med bilder på dig själv. Kanske det allra viktigaste tipset, sätt igång med detta genast! Se till att du använder uppdaterade bilder – om du har äldre bilder är det dags att ersätta dom med dina senaste sommarlooks. Och snåla inte, ju fler bilder som visar vem du är på desto bättre. En perfekt profilsida visar dig själv i många olika situationer och miljöer. Bilderna berättar en personlig story om dig och var och en ska bidra med ny information. Bilder kan alltså vara ett bra sätt att berätta om din hobby, dina intressen eller favoritplatser.