Upplysningar om annonsörer

Denna webbplats är en gratis online-resurs som syftar till att vara till hjälp vid jämförelse och val av rätt dejting service. Den kan inte och ger inte information om alla dejtingplatser eller dejtingplatser som finns tillgängliga.

Operatören av denna webbplats får reklamersättning i olika former från företag som tillhandahåller de tjänster som förekommer på webbplatsen. Sådan ersättning påverkar var och i vilken ordning produkterna eller tjänsterna presenteras samt deras betyg.

Observera samtidigt att den erhållna ersättningen inte är den enda faktor som påverkar innehållet, ämnena eller inläggen på webbplatsen. Våra betyg, åsikter eller slutsatser bygger på en analys av olika kriterier som även omfattar varumärkets marknadsandelar, rykte, konverteringsfrekvens och allmänt konsumentintresse.

Dessutom innehåller webbplatsen också olika reklammaterial, inklusive men inte begränsat till banners, videomaterial, popup-fönster osv. Texterna här är skrivna på ett konstnärligt sätt och kan innehålla överdrifter i formuleringen. Foton (inklusive personfoton) och bilder på webbplatsen används endast i illustrationssyfte och bör inte förknippas med verkliga personer.