Om oss

Vilka vi är

Vi är ett snabbväxande digitalt företag inom intent marketing. Vi strävar efter att skapa högkvalitativa recensionssajter som ger konsumenterna nödvändig information om olika tjänster och produkter på internet för att hjälpa dem att göra välinformerade val.

Den här recensionssidan är utformad för att hjälpa singlar att hitta den internationella dejtingsajt som passar deras särskilda behov. Vi kan inte och vill inte ge information om alla dejtingsajter som finns tillgängliga. Vårt team har dock valt ut några av de mest populära dejtingsajterna och granskat dem grundligt för dig.

Så efter att ha läst våra recensioner tror vi att du kan få en bra känsla för en viss sajt, dess popularitet, rykte, användarbas, användargränssnitt, registreringsförfarande, tillgängliga verktyg och funktioner, prispolitik.

Hur vi tjänar pengar

Vi tillhandahåller alla våra recensioner gratis, eftersom vi får betalt av de varumärken som vi främjar och som kan recenseras på våra webbplatser. Vi får reklamersättning i olika former från företag som tillhandahåller granskade tjänster och produkter när du klickar på länkar på våra webbplatser för att besöka deras webbplatser, registrera dig där eller göra ett köp där.

Sådan reklamkompensation påverkar var och i vilken ordning produkterna eller tjänsterna presenteras på vår webbplats. Samtidigt är reklamersättningen inte den enda faktor som påverkar innehållet, ämnena eller inläggen på webbplatsen. Våra betyg och poäng, åsikter och granskningsresultat baseras också på vår egen analys av olika kriterier som också omfattar varumärkets popularitet, rykte, engagemang, design osv.

Hur vi gör recensioner

De recensioner och analyser som publiceras på våra webbplatser är våra egna och våra granskare följer våra interna riktlinjer för att säkerställa högkvalitativt innehåll och korrekt, användbar information. Vi kräver att våra granskare gör sina egna oberoende och opartiska bedömningar. Våra granskare och redaktörer är åtskilda från vårt marknadsföringsteam och förbereder material på grundval av sina personliga åsikter i första hand.

Våra recensenter spenderar en viss tid med att använda varje granskad webbplats och skriver sin recension utifrån sina personliga erfarenheter. De ger sin feedback om sådana tjänsters funktioner som gränssnitt och användarvänlighet, hur lätt det är att ansluta sig, webbplatsens funktioner, dess prissättning, supporttjänst osv. Redaktionen granskar och korrekturläser regelbundet allt innehåll som publiceras på vår webbplats.

Vi gör vårt bästa för att publicera innehåll som är korrekt, men det finns alltid en chans att vi missar vissa detaljer, eller att ny information blir tillgänglig efter vår publicering. Om vi upptäcker ny information försöker vi korrigera den publicerade recensionen så snart som möjligt. Främjade varumärken kan också nå oss och begära att aktualisera vårt innehåll. I vilket fall som helst kan våra läsare kontakta oss via e-post och uttrycka sin feedback om våra recensioner och vårt innehåll.

Hur vi definierar våra poäng och rankningar

Vår poängsättning för varje granskad dejtingsajt är resultatet av en kollektiv bedömning som tar hänsyn till den faktainformation som publicerats på tredje parts analytiska sajter och granskningsplattformar, samt våra gruppers - granskare och designers - åsikter om utseendet och känslan på varje granskad sajt.

Vårt betyg för varje granskad dejtingsajt baseras på den granskade sajtens relativa popularitet, användarnas engagemang, rykte och vår personliga look & feel av dejtingsajten som vinner efter många timmars forskning.

Popularitet. Popularitet är ett komplext men korrekt mått i vår metodik. Vi beräknar den baserat på analysdata om unika användare och användares besök för varje dejtingsajt. Vi får dessa siffror för våra beräkningar från betrodda analysplattformar som SimilarWeb. Högre popularitetspoäng betyder större användarbas och fler besök för en viss dejtingsajt.

Engagemang. Engagemanget talar om för oss hur aktivt användarna använder en viss dejtingsajt - om de använder den mycket kan vi anta att de verkligen gillar den här sajten. Den tar hänsyn till hur ofta användarna besöker en viss dejtingsajt (hur ofta användarna använder en viss dejtingsajt), hur länge besöket varar (hur mycket tid som tillbringas för ett genomsnittligt besök på en viss sajt), hur många sidor som i genomsnitt ses per besök (hur mycket innehåll på sajten som konsumeras av en genomsnittlig användare under besöket) och hur många som lämnar sajten efter att ha tittat på bara en sida. Denna information får vi från en avancerad analysplattform från tredje part, Similar Web. Högre frekvens, längre besökstid, fler visade sidor och lägre avvisningsfrekvens ger oss skäl att bevilja en högre engagemangspoäng.

Rykte. För vår anseendepoäng tar vi riktiga användares feedback om varje recenserad webbplats från oberoende plattformar för kundomdömen som Sitejabber och Trustpilot. Denna poäng ska hjälpa våra läsare att välja dejtingsajter med bättre rykte. Vi förstår att detta tillvägagångssätt inte är helt korrekt, eftersom även på dessa sajter poäng kan manipuleras, men det finns en sann röst från riktiga användare också.

Look & Feel. Det sista, men inte listan kriterier. Vi definierar det genom att ta hänsyn till flera åsikter från våra teammedlemmar - inklusive granskare som spenderar timmar med att använda och analysera varje granskad webbplats, och våra UI/UX-designers. De utvärderar varje webbplats användarvänlighet, webbplatsens egenskaper och funktionalitet, prissättning och designstil i allmänhet.

Först när denna holistiska analys är klar får vi den relevanta övergripande rankningen av de granskade dejtingsajterna och fastställer våra slutbetyg. I slutändan ger textgranskningarna tillsammans med våra poäng en bred bild och värdefull information om varje granskad sajt för våra läsare.